Προκήρυξη Αγώνων 4η Συνάντηση Νεότητας ΠΠ-ΠΚ Β΄ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2008

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 2008

 

   Ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό  Χανίων  (Δ.Α.Ο.Χ.) και τους χορξηγούς του ΑΝΕΚ Lines, Εμπ.Επιμελητήριο Χανίων , Τράπεζα Χανίων, ΙΝΚΑ, Νέα Τηλεόραση, και Cosmote, προκηρύσσει αγώνες στίβου με την επωνυμία 4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 2008 για ηλικίες 12-13 χρονών και στους οποίους θα συμμετάσχουν οι σύλλογοι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Γ.Σ. Χολαργός, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Γ.Σ. Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού Βόλου, ΟΦ Ηρακλείου, ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου και ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους.

1) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Οκτωβρίου 2008 

2) ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ:  ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

3) ΗΛΙΚΙΕΣ :   Α) Μίνι ΠΠ-ΠΚ : Όσοι (ες) γεννήθηκαν το έτος 1997 

                         Β)  ΠΠ - ΠΚ Β¨ : Όσοι (ες) γεννήθηκαν τα έτη 1995-1996

 

4) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ :

                                                    ΔΡΟΜΟΙ:

ΜΙΝΙ ΠΠ Β΄                =   50 - 1.000  

ΜΙΝΙ ΠΚ Β΄                =   50 - 1.000

ΠΠ - ΠΚ Β΄                 =   60 - 150 - 600 - 1.000  - 60μ ΕΜΠ - 4Χ60μ

                                                     ΑΛΜΑΤΑ:

ΜΙΝΙ ΠΠ - ΠΚ           =   ΜΗΚΟΣ

ΠΠ - ΠΚ   Β΄               =   ΜΗΚΟΣ - ΎΨΟΣ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

                                                         ΡΙΨΕΙΣ:

ΠΠ - ΠΚ Β΄                     =   ΣΦΑΙΡΑ - ΜΠΑΛΑΚΙ - ΣΦΥΡΑ

 

5) ΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΡΙΨΕΩΝ - ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

            Α) Σφαίρα : 3kgr

            B) Μπαλάκι : 200gr

            Γ) Σφύρα : 4kgr

            Δ) 60μ εμπόδια ΠΠ Β΄: ύψος εμπ 0,76m - 6 εμπόδια - 12μ - 7,5μ - 10,5μ

            Ε) 6ομ εμπόδια ΠΚ Β΄: ύψος εμπ 0,76m - 6 εμπόδια - 12μ - 7μ - 13μ

 

6) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

       Στους αγώνες, έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες των παραπάνω σωματείων γεννηθέντες τα έτη 1995 - 1996 - 1997  που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία - μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».

Κάθε σύλλογος μπορεί να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό παιδιών ανά αγώνισμα και κάθε αθλητής μπορεί να συμμετάσχει σε ΔΥΟ το πολύ αγωνίσματα συμπεριλαμβανομένης και της σκυταλοδρομίας. Για τα παιδιά της κατηγορίας ΜΙΝΙ η συμμετοχή θα είναι σε ΈΝΑ αγώνισμα

Στους αγώνες δεν θα απαιτηθούν αθλητικά δελτία, ούτως ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και παιδιά που τα δελτία τους είτε είναι υπό έκδοση, είτε δεν έχουν ακόμη κατατεθεί στην Ομοσπονδία.

7) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

     Οι αθλητές και οι αθλήτριες δηλώνουν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία των αγώνων 45΄- 30΄ πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος

8) ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

     α) Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να φορούν τη στολή των συλλόγων του όταν αγωνίζονται.

    β) Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

   γ) Το αγώνισμα της σφυροβολίας ΠΠ-ΠΚ Β΄ θα διεξαχθεί εκτός σταδίου στο προπονητικό κέντρο του Δήμου Ελ.Βενιζέλου στην περιοχή Χρυσοπηγή.

 7) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

     Με την φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

   Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας για αυτούς που είναι κάτοχοι ή με ιατρική βεβαίωση για τα υπόλοιπα παιδιά.

  Στους αγώνες θα βρίσκεται και υπεύθυνος ιατρός αγώνων.

 

8) ΕΠΑΘΛΑ :  Στους τρείς (3) πρώτους αθλητές (-τριες) θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα)

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗΣ                     ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

 

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 2008

 

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008

 

 

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

10.30

 

ΚΟΝΤΩ ΠΠ-ΠΚ Β΄

ΣΦΥΡΑ ΠΠ-ΠΚ Β΄

(Εκτός σταδίου)

10.45

60μ εμπ ΠΚ Β΄

ΥΨΟΣ ΠΠ Β΄

ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΠ Β΄

10.55

60μ εμπ ΠΠ Β΄

 

 

11.00

60μ ΠΚ

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΚ

 

11.10

60μ ΠΠ

 

 

11.20

50μ ΜΙΝΙ ΠΚ

ΥΨΟΣ ΠΚ Β΄

ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΚ Β΄

11.30

50μ ΜΙΝΙ ΠΠ

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΠ

 

11.40

1000μ ΠΚ Β΄

 

 

11.50

1000μ ΠΠ Β΄

ΜΗΚΟΣ ΠΚ Β

ΣΦΑΙΡΑ ΠΚ Β¨

12.05

150μ ΠΚ Β΄

 

 

12.15

150μ ΠΚ Β΄

ΜΗΚΟΣ ΠΠ Β΄

ΣΦΑΙΡΑ ΠΠ Β΄

12.30

1000Μ ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ

 

 

12.45

4Χ60μ ΠΚ Β΄

 

 

12.55

4Χ60μ ΠΠ Β΄

 

 

13.15

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

 

 
Ανακοίνωση των Χανιώτικων σωματείων για τον χώρο της σφυροβολίας Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Ιούλιος 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΜΕ - Οι ρίψεις στα Χανιά υπό διωγμό

 

Ένα πολύ σοβαρό θέμα έρχεται στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες  με δυο γεγονότα που συμπτωματικά συμβαίνουν ταυτόχρονα και έχουν γεμίσει με ανησυχία τους φιλάθλους του στίβου στα Χανιά.

Το ένα είναι η συζήτηση για παραχώρηση από τον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου του χώρου όπου έχει παραχωρηθεί από την προηγούμενη Δημοτική αρχή για εκγύμναση των αθλητών της σφυροβολίας των χανιώτικων σωματείων στον Όμιλο Αντισφαίρισης με σκοπό την δημιουργία γηπέδων τένις - σκουώς και μπάντμιντον και ταυτόχρονη απομάκρυνση του κλωβού της σφυροβολίας από τον συγκεκριμένο χώρο.

Η ανησυχία των ασχολούμενων με το αγώνισμα της σφυροβολίας είναι μεγάλη δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος για την ασφαλή εκγύμναση των αθλουμένων και ο συγκεκριμένος χώρος είχε βρεθεί μετά από πολλές προσπάθειες Να ληθφεί δε υπ όψιν ότι  ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης να προτείνει στην ΓΓΑ την χρηματοδότηση για την κατασκευή σύγχρονου προπονητηρίου ρίψεων με στόχο να ζητήσει η πόλη μας από την Ευρωπαική Ομοσπονδία την διοργάνωση του Χειμερινού Ευρωπαικού Κυπέλλου Ρίψεων για το 2010 ή 2011.

Να τονίσουμε ότι δεν είναι στόχος η αντιπαράθεση με τον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου ο οποίος είναι λογικό να προσπαθεί να εξυπηρετήσει το συμφέρον των δημοτών του αλλά θεωρούμε ότι είναι ανήθικο από σωματείο να κινεί διαδικασίες για εκδίωξη των αθλητών από το μοναδικό χώρο που έχουν για να γυμνάζονται με την προοπτική κατασκευής (απροσδιόριστου κόστους και πηγής χρηματοδότησης) γηπέδων σκουώς και μπάντμιντον.

Αλήθεια τα Χανιά που έχουν βγάλει και συνεχίζουν να παράγουν Βαλκανιονίκες  Παγκόσμιους Πρωταθλητές και δεκάδες Πανελληνιονίκες σε όλες τις κατηγορίες στο συγκεκριμένο αγώνισμα (αναφέρουμε ενδεικτικά τους Σταμάτη Παπαντωνιου 2ο Βαλκανιονίκη Ανδρών 2008, τον Δημήτρη Φυλλαδιτάκη 7ο νικητή Πανευρωπαικών 2007 και 6ο στο Παγκόσμιο 2006, την Κωνσταντίνα Ντουντουλάκη 14η στο Πανευρωπαικό 2005, τον 1ο Νικητή της Παγκόσμιας Πανεπιστημιάδας Ιάκωβο Χονδράκη και τους Πανελληνιονίκες Νεκτάριο Φυλλαδιτάκη, Εμμανουέλλα Σταυρίδη, Φρόσω Ντουντουλάκη, Μαρία και Γεωργία Κατσανεβάκη, Αλέξανδρο Μερντανάι και Αλέξανδρο Σταματάκη)είναι το λιγότερο ντροπή να στερούνται ενός χώρου ρίψεων με στόχο  φτιαχτούν χώροι για τα συγκεκριμένα αθλήματα (σκουώς και μπαντμπιντον) τα οποία ελάχιστοι από τους συμπολίτες μας γνωρίζουν έστω και το όνομά τους.

Τα δεύτερο γεγονός έχει να κάνει με το μέλλον των υπόλοιπων ρίψεων που φιλοξενούνται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων αλλά εν όψει της κατασκευής του νέου χλοοτάπητα υπάρχει διάχυτη η ανησυχία ότι η εκγύμναση των αθλητών στο μέλλον θα συναντήσει εμπόδια που θα δημιουργούνται από την προσπάθεια συντήρησης και διατήρησης του χλοοτάπητα σε καλή κατάσταση. Για το λόγο αυτό είναι εύλογα τα ερωτήματα των ανθρώπων των ρίψεων και των δύο σωματείων προς την διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων για το πώς βλέπει το μέλλον τον ρίψεων και προτείνει συνάντηση με τον πρόεδρο για την λύση του συγκεκριμένου θέματος και απάντηση στα παρακάτω ερωτήματα.

1. Θα μπορούν οι ρίπτες των Χανιώτικων σωματείων να ξεκινήσουν την χειμερινή τους προετοιμασία στο ΕΑΚ Χανίων και θα είναι στην διάθεσή τους έστω και κάποιες ημέρες την εβδομάδα για ρίψεις

2. Σε αρνητική απάντηση στο παραπάνω ερώτημα υπάρχει πρόνοια για εξεύρεση χώρου ο οποίος να μπορέσει να γίνει προπονητήριο ρίψεων εντός του Δήμου Χανίων ή σε κάποιον περιαστικό Δήμο;

3. Έχουν ληφθεί υπ όψιν προτάσεις των χανιώτικων σωματείων για αντιμετώπιση του προβλήματος όπως εναλλακτική τοποθέτηση της βαλβίδας της σφαιροβολίας πίσω από την βαλβίδα του δίσκου και προσανατολισμός της κάθετα με τον τομέα δίσκου - σφύρας ή ακόμη και προστασία του χλοοτάπητα με πλαστικά στρώματα

4. Τέλος μήπως με την διατήρηση του χώρου ρίψεων στον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου και την χρηματοδότηση από την ΓΓΑ για την κατασκευή ενός σύγχρονου προπονητηρίου ρίψεων λύνονται και τα δύο προβλήματα και η διοίκηση του ΕΑΚ θα πρέπει να στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση?

 Τα σωματεία

ΑΟ Κύδων Χανίων

 ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος

Σημείωση Για το θέμα έχει εκδώσει σχετική διαμαρτυρία και ο ΣΕΓΑΣ 

 
Αθλητές σε Εθνικές Ομάδες Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Ιούλιος 2008

Τέσσερις αθλητές του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στις Εθνικές Ομάδες

petromixeli_small2.jpgΑνακοινώθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ οι Εθνικές ομάδες στίβου Παίδων και Εφήβων για τους Βαλκανικούς Αγώνες Εφήβων και Παίδων και την Διεθνή συνάντηση Παίδων Κορασίδων Ελλάς Κύπρος.

Στην Εθνική Ομάδα Εφήβων Νεανίδων για τους Βαλκανικούς που θα γίνουν στην Προύσα της Τουρκίας το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουλίου μετέχουν από τον ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος η Βασιλική Πετρομιχελή στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ και ο Κώστας Λύτης στα 400μ εμπόδια και στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ

Θυμίζουμε ότι η Βασιλική Πετρομιχελή ήταν 2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που έγινε στην Κατερίνη στα 100μ και 3η στα 200μ ενώ ο Κώστας Λύτης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 400μ εμπόδια .

lytis_small.jpgΗ συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στο Ξενοδοχείο Εμμαντίνα (Β.Γεωργίου 33-Γλυφάδα) και η επιστροφή στις 21 Ιουλίου με ώρα άφιξης στην Αθήνα 18.35

 Στην βαλκανική ομάδα μετέχουν ακόμη από την Κρήτη οι αδελφοί Κουτσουκλάκη στα 100μ και 4Χ100μ, ο Λάμπρος Φραντζεσκάκης στα 4Χ400μ, η Μαρία Μπελιμπασάκη (200μ και 4Χ400μ) και η Αντωνία Γαιτανάκη (σφαιροβολία)

Συνοδός προπονητής από την Κρήτη ο Μιχάλης Μανουσάκης 

 

mixalelia_small.jpg

Στην Βαλκανική συνάντηση παίδων κορασίδων που θα γίνει το Σεπτέμβριο στο Μαυροβούνιο με την εθνική ομάδα θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Μιχαλέλης στο μήκος που ήταν νικητής στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα με νέο παγκρήτιο ρεκόρ παίδων 7.46μ. Μαζί με την Δημήτρη Μιχαλέλη στο Μαυροβούνιο θα μεταβεί σαν συνοδός η προπονήτριά του Αριάννα Γιαννοπούλου. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε θέσηκαι στην Βαλκανική ομάδα Εφήβων στην οποία όμως προτιμήθηκε ο Νίκος Καψής του Απόλλωνα Πύργου και ο προπονητής του παρά το γεγονός ότι στους τρείς από τους τέσσερις αγώνες που είχαν θεσπισθεί ως κρίτήριο για την συγκρότηση της Βαλκανικής Ομάδας ο Μιχαλέλης ήταν νικητής (Πανελλήνιο Ανδρών - Πανελλήνιο Παίδων - Σχολικό Πρωτάθλημα) καί έχασε μόνο ένα αγών α(Πανελλήνιο Εφήβων) με διαφορά μάλιστα ενός (!) πόντου. Να σημειωθεί τέλος ότι ο άλτης του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος έχει και καλύτερη επίδοση (7.46μ έναντι 7.34μ)

 

filaditakis_panel_pppk2008_small.jpgΤέλος στην διεθνή συνάντηση Παίδων Ελλάς-Κύπρος που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία 23 και 24 Ιουλίου κλήθηκε να μετάσχει ο σφυροβόλος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος Νεκτάριος Φυλλαδιτάκης που ήταν νικητής τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων  όσο και το Πανελλήνιο Παμπαίδων Παγκορασίδων Α΄. Η ομάδα των Παίδων για την διεθνή συνάντηση θα συγκεντρωθεί στις 20/7 και ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο ATRIUM (Ωκεανίδων 24) Αγιος Σώστης και θα επιστρέψει από την Λευκωσία με πτήση των Κυπριακών αερογραμμών στις 25/7 με ώρα άφιξης στην Αθήνα 17.45

Στους αγώνες αυτούς από τους αθλητές των Κρητικών συλλόγων θα αγωνιστούν ο Σπύρος Δαβράδος (ΑΟΛ) στα 1500μ, ο Μανόλης Κονταξάκης (Λιβυκού) 110μ εμπόδια, ο Κώστας Γρηγοριάδης (ΟΦΗ) στο δίσκο, η Παρίσα Μαυραγάκη (ΓΕΗ) στα 400μ, η Ζωή Επιτροπάκη (ΓΕΗ) στα 800μ,  η Ειρήνη Χρηστάκη (ΟΦΗ) στα 100μ εμπόδια, η Μαρία Μανιαδάκη (ΑΟΛ) στα 2000μ στήπλ ενώ συνοδοί θα είναι ο Λ.,Ραφαηλάκης (ΑΟΛ) και ο Θ.Σπανός (ΓΕΗ)

 
Πανελλήνιοι ΠΠ-ΠΚ Α΄ 2008 Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 02 Ιούλιος 2008

filaditakis_panel_pppk2008_small.jpg Με δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο έληξε για τους αθλητές του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα.

Στην σφυροβολία ο Νεκτάριος Φυλλαδιτάκης επανέλαβε την περσυνή του επιτυχία και ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αγγίζοντας τα 70μ με βολή στα 69.81μ. Στο ίδιο αγώνισμα ο Τηλέμαχος Σφιγκάκης που γυμνάζεται και αυτός με τον Κώστα Παπαμαρκάκη ήταν 6ος με 54.10μ

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στον ακοντισμό ο Βαγγέλης Βόλτσης που το 2007 στο Λιτόχωρο δεν είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο αφού ήταν 4ος. Ο ρίπτης του Γιώργου Καλαιτζίδη ήταν νικητής με 60.16μ αφήνοντας 4 περίπου μέτρα πίσω τον δεύτερο.

Τέλος την  2η ημέρα του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Α΄το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Φρόσω Ντουντουλάκη στην σφυροβολία συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο αγώνισμα αφού είναι το τρίτο μέλος της οικογενείας που κερδίζει μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄μετ΄ατην αδελφή της Κωνσταντίνα και τον αδελφό της Νίκο. Η αθλήτρια του Κώστα Παπαμαρκάκη έρριξε 49.61μ και ήταν τρίτη πίσω από την Α.Προσκυνητοπούλου (Αίολος) 56.62 και την Φ.Μαλλιαρού (ΓΕΗ) 53.15

voltsis_panelpppk_2008.jpgΟι δυο αθλητές που πήραν τα χρυσά μετάλλια αγωνίστηκαν επίσης σε δίσκο ο Φυλλαδιτάκης 12ος, με 40.90μ και σφαίρα ο Βόλτσης 11ος με 13.60μ. Ο Γιώργος Αποστολίδης κέρδισε την 4η θέση στο τριπλούν (4ος με 13.19μ), ο Σφιγκάκης Τηλέμαχος κατετάγη 6ος στη σφύρα (54.10μ), η Μηχταριάν Αγγελική ήταν 8η στο επί κοντώ, με 2.60μ, οι Τζουγκαράκη Δέσποινα, Βαλσαμάκη Μαρία, Σταθουδάκη Αναστασία, Τσουρουνάκη Ελένη κατετάγησαν 8ες (42.37-όσο έκανε και η 7η ομάδα) στη σκυταλοδρομία 4x80μ, η Κουνδουράκη Μαρία 9η στη σφύρα (41.60μ), ενώ οι Κιουρτζίδης Γιώργος, Σινάνι Αμαρίλντο, Παπαδάκης Γιώργος, Αποστολίδης Γιώργος, πήραν τη 10η θέση (37.49) στη σκυταλοδρομία 4x80μ των αγοριών. Τ' αποτελέσματα των άλλων παιδιών ήταν: Κούτρας Χρήστος 11ος στα 3.000μ-10.17.46, Κυτράκης Θόδωρος 13ος στο μήκος-5.92μ, Σαριδάκης Σωτήρης 14ος στη σφύρα-44.60μ, Ηλιάκη Εμμανουέλλα 14η στη σφύρα-36.63μ, Καπαδουκάκη Χρύσα 15η στη σφύρα-36.03μ, Αναστασάκη Αμαλία 15η τόσο στη σφαίρα (10.17μ), όσο και στο δίσκο (27.12μ), 15ος ήταν στη σφαίρα (12.77μ) ο Καβρός Νίκος, 15η και η Τζουγκαράκη Δεσπ. στα 80μ (11.09), ο Αναστασάκης Μιχάλης κατετάγη 17ος στη σφύρα (43.60μ), 18η η Βαλσαμάκη Μ. στο μήκος (4.77μ), 19η η Μπουράκη Αργυρώ στο ύψος (1.50μ), 20η η Μαραβελάκη Παρασκευή στη σφύρα (30.70μ) και 22οι οι Μπάρδο Κλάϊντι (στη σφύρα-36.10μ), Κιουρτζίδης Γ. (80μ-9.94). Συνοδοί ήταν οι προπονητές, Αριάννα Γιαννοπούλου, Γιώργος Καλαϊτζίδης, Κώστας Παπαμαρκάκης, Θρασύβουλος Κυριακουλάκης και απο το διοικητικό συμβούλιο, οι Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Στεφανογιάννης.

 Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων xls Αποτελέσματα ΠΠ-ΠΚ Α΄2008 68.00 Kb

 
Αποστολή για το Πανελλήνιο Παίδων Κορασίδων 2008 Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2008

Αναχωρεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου για την Λάρισα η αποστολή του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζελος που θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που διεξάγεται στην θεσσαλική πόλη 5-6 Ιουλιου 2008

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές Μιχαλέλης Δημήτρης (μήκος - 4Χ100μ), Ανδριανίδης Αναστάσης (μήκος-τριπλούν-4Χ1 00μ), Βαμβακάκης Νικόλας (μήκος - 4Χ100μ), Ανδρουλιδάκης Μανόλης (ύψος - 4Χ100μ) Αποστολίδης Γιώργος (μήκος - τριπλούν - 4Χ100μ), Μπούτζουκας Μανόλης (400μ - 4Χ100μ), Φυλλαδιτάκης Νεκτάριος (σφύρα - δίσκος), Φωτιάδης Γιάννης (σφαίρα - δίσκος), Βόλτσης Βαγγέλης (ακόντιο), Μανουσέλης Παναγιώτης (σφύρα), Κοκκινάκης Γιώργος (ακόντιο), Δουρουντάκης Μανόλης (σφαίρα - δίσκος) και οι αθλήτριες Γιατρουδάκη Έλενα (επί κοντώ - 100μ εμπόδια - 4Χ100μ), Κουριδάκη Χριστίνα (τριπλουν - 4Χ100μ) Μανίτη Αγγελική (4Χ100μ), Σταθουδάκη Νατάσα (4Χ100μ) Ντουντουλάκη Φρόσω (σφύρα), Κατσανεβάκη Μαρία (σφύρα), Κουριδάκη Άσπα (σφαίρα) και οι προπονητές Καλαιτζίδης Γιώργος, Παπαμαρκάκης Κώστας, Γιαννοπούλου Αριάννα, Κυριακουλάκης Θρασύβουλος και Σταμπολάκης Γιώργος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με την ANEK Lines (χορηγός μετακινήσεων) για την Αθήνα και απο εκεί οδικώς για την Λάρισα. Απο το ΔΣ θα συνοδεύσει την αποστολή ο γραμματέας Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης.

Δειτε εδώ το πρόγραμμα των αγώνων pdf Πρόγραμμα Πανελληνίων ΠΚ 2008 47.44 Kb

 

Τελευταία ανανέωση ( Τετάρτη, 02 Ιούλιος 2008 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 82 - 90 από 153

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 
Δήμος Χανίων 
Διατροφή & Υγεία  
Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου 
Μεσογειακή Διατροφή 
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |