Βράβευση ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος από ΠΣΑΤ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013

elvenizelos_13.jpgΟ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.) όπως κάθε χρόνο βραβεύει τους καλύτερους του 2013. Στα πλάισια της εκδήλωσης που θα γίνει την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της NOVA ο ΠΣΑΤ που έχει στις τάξεις του πάνω από 1300 επαγγελματίες δημοσιογράφους αποφάσισε να τιμήσει τον ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος που κατάφερε να γίνει ο πρώτος επαρχιακός σύλλογος και ένας από τους πρώτους συλλόγους του ΣΕΓΑΣ τα τελευταία χρόνια. Η βράβευση που ανακοινώθηκε επίσημα από το ΔΣ του ΠΣΑΤ γίνεται για να τιμηθεί και η διάρκεια και η συνέπεια που έχει ο σύλλογος τα τελευταία 10 χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή του Ελληνικού στίβου. Η βράβευση του συλλόγου που αποτελεί μεγάλη τιμή για την οικογένεια του χανιώτικου συλλόγου αλλά και την πόλη μας δίνει σε όλους τους αθλητές – προπονητές – παράγοντες – μέλη και γονείς κουράγιο να συνεχίσουν την δύσκολη πορεία που έχει  χαράξει ο σύλλογος που φέρει και τιμά το όνομα του Χανιώτη Εθνάρχη.

 
Συνέντευξη τύπου για τη 2η θέση στην Ελλάδα το 2013 Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2013

 Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την δεύτερη θέση του συλλόγου στην γενική αξιολόγηση των σωματείων του 2013 παραχώρησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος Γιώργος Γιατρουδάκης είχε παράλληλα την ευκαιρία να σταθεί στην δουλειά που γίνεται στο σωματείο, στην προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αλλά και στις προβληματικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης των Χανίων.

«Για μια ακόμα χρονιά ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του σε όλα τα επίπεδα. Από το 2002 μέχρι σήμερα βρίσκεται συνεχώς μέσα στους πέντε κορυφαίους συλλόγους, , ενώ το 2010 το 2012 και το 2013 κατέλαβε την 2η θέση, μάλιστα την φετινή χρονιά συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη φορά.

Είναι ο καλύτερος επαρχιακός σύλλογος, και μοναδικός στην ιστορία του κλασσικού αθλητισμού με αυτήν την επιτυχία και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ζωής που έχει μετά την ενεργοποίηση του το 1994», τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος συμπλήρωσε: «Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με πολύ κόπο, οργάνωση, και άριστη συνεργασία όλων – μελών διοίκησης, προπονητών, αθλητών – και μάλιστα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, όχι μόνο οικονομικές που βιώνουμε όλοι μας αλλά και υποδομών που δυστυχώς για την πόλη των Χανίων εξακολουθούν να υπάρχουν. Ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος το 2013 ήταν η παντελής έλλειψη προπονητηρίου και αγωνιστικού χώρου ρίψεων κυρίως για την σφυροβολία όπου οι συνθήκες άθλησης των αθλητών του συλλόγου εξακολουθούν να είναι απαράδεκτες στην κυριολεξία «τριτοκοσμικές».

 Όσον αφορά το Εθνικό Στάδιο Χανίων και εδώ οι ελλείψεις είναι σημαντικές , όπως η απουσία κλειστής αίθουσας για τους χειμερινούς μήνες και όχι μόνον, αλλά και προθερμαντηρίου του οποίου η έλλειψη είναι μεγάλη όχι μόνο για την καθημερινότητα, λόγω συνωστισμού αθλουμένων για κάποιες ώρες αλλά και για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην πόλη μας τα «ΧΑΝΙΑ 2014» στην οποία ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος είναι διοργανωτής αλλά και τα «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ».

Η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων με μεγάλες προσπάθειες τις οποίες καταβάλει έχει βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του σταδίου ενώ υπάρχει προγραμματισμός για το ξεκίνημα έργων , όπως και ο δήμος με το προπονητήριο ρίψεων, με τους οποίους ο σύλλογος είναι σε επαφή και συνεργασία».

Όπως ανακοινώθηκε στην συνέντευξη Τύπου το σωματείο προχώρησε σε ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις κι έτσι νέα πρόσωπα στο σύλλογο θα είναι οι Παύλος Μπόφτσης (Τριπλούν), Σάκης Χατζηδημητρίου (400-200μ), Χρυσή Μωυσίδου (σφαιροβολία), Φραγκίσκος Κασσωτάκης (τριπλούν) και Μυρτώ Κασσωτάκη (κοντώ). Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ακόμη ο αντιπρόεδρος Γιάννης Στεφανογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης και ο αθλητής Βαλεντίνος Νταμοτσίδης.

Τελευταία ανανέωση ( Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 )
 
Στην Κορυφή ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και το 2013 Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013

Δεύτερος για μια ακόμη χρονιά στην Πανελλήνια Αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ ήταν την χρονιά που μας πέρασε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με την αξιολόγηση των σωματείων που επικυρώθηκε στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ο χανιώτικος σύλλογος επανέλαβε την περσινή του επιτυχία και μάλιστα με νέο ρεκόρ βαθμών τους περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά μειώνοντας παράλληλα και την απόσταση από τον πρώτο Πανελλήνιο.

Ο Πανελλήνιος ΓΣ που ήταν στην κορυφή της αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ συγκέντρωσε 13.779β έναντι 12.396β του χανιώτικου συλλόγου που το 2012 είχε συγκεντρώσει 11.996β ενώ το 2011 ήταν τρίτος και το 2010 πάλι δεύτερος.  Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη χρονιά λοιπόν η παρουσία του συλλόγου σην κορυφή του ελληνικού στίβου. Τρίτος ήταν ο ΓΣ Κηφισιάς (12.095β), 4η η ΑΕΚ (7.487β), 5ος ο ΓΣ Σέρρες 93 (7.378β) και 6ος ο ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών (7.258β)

Δείτε εδώ ολόκληρη την αξιολόγηση : xls Αξιολόγηση Σωματειων ΣΕΓΑΣ 2013 94.00 Kb

Τελευταία ανανέωση ( Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 )
 
4 αθλητές/τριες του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013

 

Μεγάλη επιτυχία για το Γ.Σ. ''Ελ. Βενιζέλος'' αποτελεί η ένταξη στο σχεδιασμό της νέας σεζόν 2013-14, που ανακοίνωσε στις 7 Οκτωβρίου 2013 ο ΣΕΓΑΣ, τεσσάρων από τους καλύτερους αθλητές/τριες του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα στη 2η κατηγορία εντάχθηκαν η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη και η Σοφία Ρήγα, στην 3η κατηγορία ο Μιχάλης Αναστασάκης και στην ομάδα στήριξης ο Ιορδάνης Ρουσσάκης (στον οποίο αναφέρεται από λάθος ο προηγούμενος σύλλογός του).

Aναλυτικά τα στοιχεία του ΣΕΓΑΣ εδώ.

 

 

 
Η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2013

ledaki_mosxa.jpgΑισιόδοξη για μιά καλή εμφάνιση και γιατί όχι και για μιά θέση στον τελικό αναχώρησε η Χανιώτισα Πρωταθλήτρια Στέλλα Ηρώ Λεδάκη του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τα υπόλοιπα 16 μέλη της Ελληνικής αποστολής για την Μόσχα όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 10-18 Αυγούστου. Η επικοντήστρια του Φώτη Στεφανή αγωνίζεται την Κυριακή 18.10 στον προκριματικό του επι κοντώ και χρειάζεται όπως και η Νικόλ Κυριακοπούλου, άλμα στα 4.60μ που είναι το όριο για τον τελικό ή να βρεθεί στις 12 καλύτερες για να πραγματοποιήσει το όνειρό της που είναι η συμμετοχή στον τελικό μιάς μεγάλης διοργάνωσης που έχασε για λίγο πέρσι τόσο στους Ολυμπιακούς όσο και στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες. Ο Τελικός του επι κοντώ γυναικών είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 13/8 στις 18.35 ώρα Ελλάδος.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Χανιώτισας Πρωαθλήτριας κατά την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος : http://www.youtube.com/watch?v=b-mdp6ZXOoM

 

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 153

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

Care - Εγκυκλοπαίδεια Διατροφής & Υγείας  
Google 
StivoZ.gr 
Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας 
Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία 
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |