ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2017-18 ΡΥΘΜΙΚΗΣ-ΓΕΝΙΚΗΣ-ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ [ΚΛΑΔΙΣΟΣ/ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ] Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017

Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική, σας προσκαλεί να γνωρίσετε ένα από τα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά Ολυμπιακά αθλήματα, μέσα από τα τμήματά του, για κορίτσια από 3,5 ετών. Ο σύλλογος διαθέτει καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα της Ρυθμικής, κατάλληλη αίθουσα με αγωνιστικό δάπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών και όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση τέχνης και αθλητισμού, που συνδυάζει το χορό, τη μουσική και τη χρήση οργάνων (μπάλα, σχοινάκι, κορδέλα, στεφάνι, κορίνες), σε απόλυτη αρμονία με γυμναστικές ασκήσεις. Είναι το πλέον κατάλληλο άθλημα για κορίτσια, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες και να αποκτήσουν αρμονία, χάρη, ευλυγισία και έκφραση στην κίνηση.

Γενική - Ακροβατική Γυμναστική: Αποτελείται από στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής, ακροβατικής και χορού. Είναι ομαδικό άθλημα, που αναπτύσσει τη μυϊκή δύναμη, την ισορροπία, την ευλυγισία και καλλιεργεί το ρυθμό και την εναρμόνιση της κίνησης με τη μουσική.

Πληροφορίες/Γραμματεία: κ. Τόνια 6978-613 065.


Επίσης, νέα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, για δεύτερη χρονιά στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το γυμναστήριο Fitness Motivation. Πληροφορίες-Εγγραφές: Κατερίνα 6973-563 651, Fitness Motivation 28210-64199.

Τελευταία ανανέωση ( Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017 )
 
Νέα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, για πρώτη φορά στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016

 

Νέα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, για πρώτη φορά στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, από Τρίτη 11 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το γυμναστήριο Fitness Motivation. Πληροφορίες-Εγγραφές: Τόνια 6978-613065, Κατερίνα 6973-563651, Fitness Motivation 28210-64199. 

 
Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016

 
ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2016-17 ΡΥΘΜΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΗΣ - ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ - AEROBIC, PILATES, CROSS-TRAINING Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016

Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική, σας προσκαλεί να γνωρίσετε ένα από τα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά Ολυμπιακά αθλήματα, μέσα από τα νέα τμήματά του, για κορίτσια από 3,5 ετών. Ο σύλλογος διαθέτει καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα της Ρυθμικής, κατάλληλη αίθουσα με αγωνιστικό δάπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών και όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση τέχνης και αθλητισμού, που συνδυάζει το χορό, τη μουσική και τη χρήση οργάνων (μπάλα, σχοινάκι, κορδέλα, στεφάνι, κορίνες), σε απόλυτη αρμονία με γυμναστικές ασκήσεις.

Είναι το πλέον κατάλληλο άθλημα για κορίτσια, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες και να αποκτήσουν αρμονία, χάρη, ευλυγισία και έκφραση στην κίνηση.
[Πληροφορίες/Γραμματεία: Τόνια Σηφάκη 6978-613065].

Γενική - Ακροβατική Γυμναστική: Αποτελείται από στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής, ακροβατικής και χορού. Είναι ομαδικό άθλημα, που αναπτύσσει τη μυϊκή δύναμη, την ισορροπία, την ευλυγισία και καλλιεργεί το ρυθμό και την εναρμόνιση της κίνησης με τη μουσική.
[Πληροφορίες: Αγγελική Μπιρουράκη 6983-369339].

Θα λειτουργήσουν, επίσης τμήματα Αerobic - Pilates - Cross training για ενήλικες, από πιστοποιημένες καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής.
[Πληροφορίες: Κατερίνα Μανιουδάκη 6973-563651 ].

 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2015-16: ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΑΕROBIC - ZUMBA - PILATES - ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015

 

Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για κορίτσια ηλικίας από 3,5 ετών.  Ο σύλλογος διαθέτει  εξειδικευμένες καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα της Ρυθμικής, κατάλληλη αίθουσα με αγωνιστικό δάπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών και όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

     Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα από τα ομορφότερα  αθλήματα που συνδυάζει το χορό, τη μουσική και τη χρήση οργάνων (μπάλα, σχοινάκι, κορδέλα, στεφάνι, κορίνες) σε απόλυτη αρμονία με γυμναστικές ασκήσεις, που χαρίζουν υγεία, χάρη και ευλυγισία.  [Πληροφορίες:  Τόνια Σηφάκη  6978-613065].

Θα λειτουργήσουν, επίσης:

α)  Αερόμπικ - Ζumba - Pilates:  για ενήλικες, από εξειδικευμένη aerobic, zumba και pilates Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (instructor).  [Πληροφορίες: Κατερίνα Μανιουδάκη 6973-563651 ].

β)   Γενική γυμναστική (γυμναστράδα): η νέα τάση στη γυμναστική, που ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τώρα για πρώτη φορά και στα Χανιά!  Ένας υπέροχος συνδυασμός γυμναστικών ασκήσεων με μουσική και χορό! [Πληροφορίες:  Αγγελική Μπιρουράκη 6983-369339].

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 12

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας 
Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης  
ΟΦ Ηρακλείου 
Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνο 2008 
Σπορ FM 
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |