Ρυθμική Γυμναστική
Έναρξη μαθημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής - Χορευτικής Ομάδας - Aerobic 2011-12 Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2011

r_1342.jpg

Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄, με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για κορίτσια ηλικίας 4-14 ετών.    

Είμαστε ένας από τους ελάχιστους συλλόγους που διαθέτει καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα της Ρυθμικής, αγωνιστικό τμήμα με συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες, εξειδικευμένη αίθουσα Ολυμπιακών προδιαγραφών με αγωνιστικό ταπί (ειδικό πάτωμα Ρυθμικής 100 τ.μ.) και όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό. 

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα από τα ομορφότερα αθλήματα που συνδυάζει το χορό, τη μουσική και τη χρήση οργάνων (μπάλα, σχοινάκι, κορδέλα, στεφάνι, κορίνες) σε απόλυτη αρμονία με γυμναστικές ασκήσεις, που χαρίζουν υγεία, χάρη και ευλυγισία.  Θα λειτουργήσουν, επίσης, χορευτική ομάδα και τμήματα αερόμπικ για γυναίκες κάθε ηλικίας !!!

Έναρξη μαθημάτων 12 Σεπτεμβρίου 2011, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.  Πληροφορίες-εγγραφές: Τόνια Σηφάκη 6978-613065, ώρες 10-2 π.μ. και 6-9 μ.μ. και στο γυμναστήριο Κλαδισού Δευτ.-Παρασκευή 6-8 μ.μ.


 

Τελευταία ανανέωση ( Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2011 )
 
Ετήσια Γιορτή τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής 2011 Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 02 Ιούλιος 2011

Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος από το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ. ΄΄Ελευθέριος Βενιζέλος΄΄ η καθιερωμένη επίδειξη-γιορτή, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των προπονήσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

r_00001.jpg  Στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού βρέθηκαν πάνω από 110 αθλήτριες από 3-12 ετών, δηλαδή εκπροσωπήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος (τα μαζικά-ακαδημίες, το προαγωνιστικό και το αγωνιστικό), ενώ την επίδειξη παρακολούθησαν αρκετοί γονείς των κοριτσιών, αλλά και φίλοι του αθλήματος, που σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα το οποίο παρακολούθησαν, γι' αυτό άλλωστε χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Γιατρουδάκη, ενώ από την πλευρά του, ο έφορος Ρυθμικής Γυμναστικής Γιάννης Στεφανογιάννης, αναφέρθηκε στη φετινή διοικητική αναδιοργάνωση του τμήματος, στην απόκτηση όλου του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού, καθώς και στη συμμετοχή του αγωνιστικού τμήματος (του μοναδικού στην Κρήτη) τόσο σε ημερίδα, όσο και σε πανελλήνιους αγώνες στην Αθήνα.

 Στη συνέχεια ανέλαβαν... δράση τα κορίτσια και παρουσιάστηκαν ομαδικά προγράμματα από το προαγωνιστικό, αγωνιστικό, χορευτικό και τα μαζικά τμήματα, ενώ ατομικά προγράμματα (με σχοινάκι, μπάλα, κορίνες, στεφάνι, κορδέλες) εκτέλεσαν οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος, Μπυράκη Στέλλα, Τερεζάκη Έλενα, Καλοριζικάκη Μαρία, Φυτράκη Ιωάννα, Κλωθάκη Βάσω και Κουρουμπλή Ισαβέλλα.

 Τις μικρές αθλήτριες προετοίμασαν και συντόνισαν κατά τη διάρκεια της γιορτής οι προπονήτριές τους, Σκαμνάκη Ελευθερία, Μαρινάκη Άννα και Φαραντάκη Χρυσούλα.

 Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. ΄΄Ελευθέριος Βενιζέλος΄΄ ευχαριστεί το Δήμο Χανίων για την παραχώρηση της αίθουσας ρυθμικής, όπως επίσης τον υπεύθυνο του κλειστού Κλαδισού, Σαράντο Βόλτση και τους υπαλλήλους για τη συνεργασία τους, αλλά κυρίως τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν θα γίνουν 1-16 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ  QUICK-FILM) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ.

 

Τελευταία ανανέωση ( Τρίτη, 30 Αύγουστος 2011 )
 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής 2011 Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 15 Μάιος 2011

Πολύ καλή παρουσία είχε το αγωνιστικό τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαίου στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου, στην Αθήνα. 

Την αποστολή απετέλεσαν οι αθλήτριες:  Μπυράκη Στέλλα (Β΄ χρονιά παγκορασίδα), Τερεζάκη Έλενα, Καλοριζικάκη Μαρία και Φυτράκη Ιωάννα (Α΄ χρονιά παγκορασίδες), συνοδευόμενες από τις προπονήτριες Σκαμνάκη Ελευθερία και Καλφάκη Μαρία.

Ο Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος κατέλαβε τη 10η θέση στο σύνθετο ομαδικό, συγκεντρώνοντας 162.275 βαθμούς, ανάμεσα σε 22 συλλόγους απ΄ όλη την Ελλάδα, ενώ ήταν ο 1ος επαρχιακός σύλλογος και μοναδικός σύλλογος ρυθμικής γυμναστικής που εκπροσώπησε την Κρήτη.

Αναλυτικότερα, η Τερεζάκη Έλενα συγκέντρωσε 43.100 βαθμούς (ελεύθερο πρόγραμμα 16.100, σχοινάκι 13.650, μπάλα 13.350), η Καλοριζικάκη Μαρία 39.750 (ελεύθερο πρόγραμμα 14.200, σχοινάκι 13.100, μπάλα 12.450), η Φυτράκη Ιωάννα 36.450 βαθμούς (ελεύθερο 14.600, σχοινάκι 11.850, μπάλα 13.050) και η Μπυράκη Στέλλα 42.975 βαθμούς (ελεύθερο 18.050, σχοινάκι 13.975, μπάλα 13.050).

            Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ είναι από τους ελάχιστους επαρχιακούς συλλόγους που διαθέτει αγωνιστικό τμήμα ρυθμικής γυμναστικής και συμμετέχει με τόση επιτυχία κάθε χρόνο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να δείτε εδώ .

img01.jpg

 

 

Τελευταία ανανέωση ( Κυριακή, 15 Μάιος 2011 )
 
Ρυθμική Γυμναστική - Απόκριες 2011 Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011

Χαμογελαστά πρόσωπα, απίθανες μεταμφιέσεις και ''αποκριάτικη'' προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Ρυθμικής την Παρασκευή 4-3-2011.

Τα κοριτσάκια του συλλόγου μας έπαιξαν, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τις αποκριάτικες στολές τους και τις προπονήτριές τους, δίνοντας μια χαρούμενη πινελιά στο καθημερινό τους πρόγραμμα!

Μερικές φωτογραφίες από τη γιορτή, μπορείτε να δείτε εδώ.

apokries.jpg

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011 )
 
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ρυθμικής 2010 Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος 2010

Το Τμήμα Ρυθμικής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος διοργάνωσε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010  στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού, στη μεγάλη αίθουσα, μια εκδήλωση - επίδειξη με την ευκαιρία της ανασυγκρότησης του τμήματος σε νέες βάσεις, αλλά και των γιορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Στη συνέχεια ακολούθησε χριστουγεννιάτικο κέρασμα, ενώ ο Άη Βασίλης μοίρασε χαμογελαστός δωράκια στα παιδιά.  

Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής εύχεται στα κορίτσια και τις οικογένειές τους το 2011 να είναι μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά!!!

Φωτογραφίες από τη γιορτή, μπορείτε νrag_2009_8.jpgα δείτε εδώ.

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 16 από 16

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία 
Μεσογειακή Διατροφή 
ΟΦ Ηρακλείου 
Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου 
Φαρμακοδιέγερση 
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |