Νέα
Kids Athletics 2013 Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις
Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013

Όμορφες εικόνες διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο εθνικό Στάδιο «Έλενας Βενιζέλου» στα Χανιά. Στις 24 Νοεμβρίου πεkids_athletics_193_mini.jpgρίπου 80 παιδιά ηλικίας 6-8 ετών από τις ακαδημίες του  Κύδωνα και του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, πήραν μέρος στο πρόγραμμα Kids Athletics, ενώ λίγες μέρες αργότερα ο Ελευθέριος Βενιζέλος εκτέλεσε το πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ήταν εντυπωσιακή, καθώς πήραν μέρος περισσότερα από 140 παιδιά που έπαιξαν και διασκέδασαν ενώ η παρουσία των γονιών και φίλων στης κερκίδες ήταν επίσης εντυπωσιακή αφού συμμετείχαν και αυτοί με τον τρόπο τους.
Το πρόγραμμα kids athletics έχει γίνει βασικό εργαλείο των σωματείων όλης της χώρας. Μέσα από αυτό τα παιδιά γνωρίζουν το στίβο, εξοικειώνονται με τα αγωνίσματα και φυσικά δείχνουν τα ταλέντα τους. 

 
Συνέντευξη τύπου για τη 2η θέση στην Ελλάδα το 2013 Εκτύπωση E-mail
Στίβος
Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2013

 Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την δεύτερη θέση του συλλόγου στην γενική αξιολόγηση των σωματείων του 2013 παραχώρησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος Γιώργος Γιατρουδάκης είχε παράλληλα την ευκαιρία να σταθεί στην δουλειά που γίνεται στο σωματείο, στην προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αλλά και στις προβληματικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης των Χανίων.

«Για μια ακόμα χρονιά ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του σε όλα τα επίπεδα. Από το 2002 μέχρι σήμερα βρίσκεται συνεχώς μέσα στους πέντε κορυφαίους συλλόγους, , ενώ το 2010 το 2012 και το 2013 κατέλαβε την 2η θέση, μάλιστα την φετινή χρονιά συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη φορά.

Είναι ο καλύτερος επαρχιακός σύλλογος, και μοναδικός στην ιστορία του κλασσικού αθλητισμού με αυτήν την επιτυχία και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ζωής που έχει μετά την ενεργοποίηση του το 1994», τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος συμπλήρωσε: «Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με πολύ κόπο, οργάνωση, και άριστη συνεργασία όλων – μελών διοίκησης, προπονητών, αθλητών – και μάλιστα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, όχι μόνο οικονομικές που βιώνουμε όλοι μας αλλά και υποδομών που δυστυχώς για την πόλη των Χανίων εξακολουθούν να υπάρχουν. Ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος το 2013 ήταν η παντελής έλλειψη προπονητηρίου και αγωνιστικού χώρου ρίψεων κυρίως για την σφυροβολία όπου οι συνθήκες άθλησης των αθλητών του συλλόγου εξακολουθούν να είναι απαράδεκτες στην κυριολεξία «τριτοκοσμικές».

 Όσον αφορά το Εθνικό Στάδιο Χανίων και εδώ οι ελλείψεις είναι σημαντικές , όπως η απουσία κλειστής αίθουσας για τους χειμερινούς μήνες και όχι μόνον, αλλά και προθερμαντηρίου του οποίου η έλλειψη είναι μεγάλη όχι μόνο για την καθημερινότητα, λόγω συνωστισμού αθλουμένων για κάποιες ώρες αλλά και για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην πόλη μας τα «ΧΑΝΙΑ 2014» στην οποία ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος είναι διοργανωτής αλλά και τα «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ».

Η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων με μεγάλες προσπάθειες τις οποίες καταβάλει έχει βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του σταδίου ενώ υπάρχει προγραμματισμός για το ξεκίνημα έργων , όπως και ο δήμος με το προπονητήριο ρίψεων, με τους οποίους ο σύλλογος είναι σε επαφή και συνεργασία».

Όπως ανακοινώθηκε στην συνέντευξη Τύπου το σωματείο προχώρησε σε ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις κι έτσι νέα πρόσωπα στο σύλλογο θα είναι οι Παύλος Μπόφτσης (Τριπλούν), Σάκης Χατζηδημητρίου (400-200μ), Χρυσή Μωυσίδου (σφαιροβολία), Φραγκίσκος Κασσωτάκης (τριπλούν) και Μυρτώ Κασσωτάκη (κοντώ). Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ακόμη ο αντιπρόεδρος Γιάννης Στεφανογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης και ο αθλητής Βαλεντίνος Νταμοτσίδης.

Τελευταία ανανέωση ( Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 )
 
Στην Κορυφή ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και το 2013 Εκτύπωση E-mail
Στίβος
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013

Δεύτερος για μια ακόμη χρονιά στην Πανελλήνια Αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ ήταν την χρονιά που μας πέρασε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με την αξιολόγηση των σωματείων που επικυρώθηκε στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ο χανιώτικος σύλλογος επανέλαβε την περσινή του επιτυχία και μάλιστα με νέο ρεκόρ βαθμών τους περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά μειώνοντας παράλληλα και την απόσταση από τον πρώτο Πανελλήνιο.

Ο Πανελλήνιος ΓΣ που ήταν στην κορυφή της αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ συγκέντρωσε 13.779β έναντι 12.396β του χανιώτικου συλλόγου που το 2012 είχε συγκεντρώσει 11.996β ενώ το 2011 ήταν τρίτος και το 2010 πάλι δεύτερος.  Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη χρονιά λοιπόν η παρουσία του συλλόγου σην κορυφή του ελληνικού στίβου. Τρίτος ήταν ο ΓΣ Κηφισιάς (12.095β), 4η η ΑΕΚ (7.487β), 5ος ο ΓΣ Σέρρες 93 (7.378β) και 6ος ο ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών (7.258β)

Δείτε εδώ ολόκληρη την αξιολόγηση : xls Αξιολόγηση Σωματειων ΣΕΓΑΣ 2013 94.00 Kb

Τελευταία ανανέωση ( Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 )
 
31oς Κλασσικός Μαραθώνος Αθηνών Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις
Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013

papamarkakhw_panagopoylow_mini.jpgΤην Πέμπτη θέση στην κατάταξη  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013 κατέλαβε ο Γιάννης Μαγκριωτέλης που τερμάτισε στην 13η θέση της γενικής κατάταξης με 2.30.20. Στην 36η θέση ο αθλητής του συλλόγου Θανάσης Καρσιώτης με 2.58.41

Για μια ακόμη χρονιά ο προπονητής Ρίψεων του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος  Κώστας Παπαμαρκάκης πήρε θέση στη γραμμή της εκκίνησης του Κλασσικού Μαραθωνίου. Για τον έμπειρο τεχνικό των ρίψεων αυτό πλέον έχει γίνει συνήθεια. Ο άνθρωπος που τροφοδοτεί από την Κρήτη με ταλέντα τις ελληνικές ρίψεις είναι πλέον γνώστης της κλασικής διαδρομής. Και όταν έφτασε, για μία ακόμη φορά, στον τερματισμό, παρέλαβε το αναμνηστικό μετάλλιο από τα χέρια του Κώστα Παναγόπουλου, ως μία ελάχιστη αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς του.

 
Νίκη του Μαγκριωτέλη στην Βερόνα - Τέσσερις αθλητές του ΓΣ Ελ.Βενιζέλος στο Σχεδιασμό Εκτύπωση E-mail
Διοργανώσεις
Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2013

gianis_magriotelis_2013.jpgΟ μαραθωνοδρόμος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος που ζει και γυμνάζεται στην Ιταλία, ο Γιάννης Μαγκριωτέλης ήταν ο νικητής του μαραθωνίου που έγινε την Κυριακή στη Βερόνα τερματίζοντας σε 2 ώρες 25.10. Μια σημαντική επιτυχία για τον δρομέα που σημείωσε την  καλύτερή του φετινή επίδοση, ενώ πέρσι ν΄αναφέρουμε ότι είχε «κλείσει» τη χρονιά με 2 ώρες 27.37, κατακτώντας την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου. Στις γυναίκες κέρδισε η Ιταλίδα Eliana Patelli με 2 ώρες 47.07.

Εν τω μεταξύ στον σχεδιασμό 2013-2014 του ΣΕΓΑΣ συμπεριλήφθηκαν 4 αθλητές του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος:  Στην Β΄κατηγορία η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη και η Σοφία Ρήγα που πέτυχαν τα σχετικά όρια, ο Μιχάλης Αναστασάκης που ήταν 6ος στο Ευρωπαϊκό Ε/Ν και στην κατηγορία στήριξης ο Ιορδάνης Ρουσσάκης. Στις τρεις κατηγορίες του σχεδιασμού εντάχθηκαν συνολικά 37 αθλητές, ενώ άλλοι 34 συμπεριλήφθησαν στην κατηγορία στήριξης.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 54 από 391

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

Διατροφή & Υγεία  
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης 
Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης  
Πανιώνιος ΓΣ 
Σπορ FM 
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |