Ετήσια γιορτή Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής 2012 Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2012
ryth12-1.pngΤην καθιερωμένη επίδειξη-γιορτή, με αφορμή την ολοκλήρωση των προπονήσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος.  Εκπροσωπήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος (μαζικά-ακαδημίες, προαγωνιστικό και αγωνιστικό), δηλαδή μετείχαν αθλήτριες ηλικίας 3,5-12 ετών.  Στις κερκίδες του κλειστού σταδίου Κλαδισού βρέθηκαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των κοριτσιών, που χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες όλων και ειδικά των πιο μικρών αθλητριών.  

Πριν αρχίσει η γιορτή, στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γιατρουδάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του εφόρου του  τμήματος Γιάννη Στεφανογιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στη εκπροσώπηση, για μια ακόμη χρονιά, του αγωνιστικού τμήματος σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά άρχισε η επίδειξη των τμημάτων, η οποία περιελάμβανε την παρουσίαση ομαδικών προγραμμάτων από τις αθλήτριες του προαγωνιστικού, αγωνιστικού, αλλά και των μαζικών τμημάτων. Ακόμη, ατομικά προγράμματα (ελεύθερο, σχοινάκι, μπάλα, κορδέλα), παρουσίασαν οι αθλήτριες Τερεζάκη Έλενα και Κουρουμπλή Ισαβέλλα.  Την ευθύνη της επίδειξης είχαν οι προπονήτριες του τμήματος, Άννα Μαρινάκη και Κατερίνα Μανιουδάκη.

  Ο Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν επί σειρά ετών στο σύλλογο και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι οι εγγραφές για τη νέα σεζόν στο τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής θ' αρχίσουν τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου (για την ακριβή ημερομηνία, όπως και για την έναρξη των προπονήσεων, θα υπάρξει έγκαιρα σχετική ανακοίνωση στα ‘’Χανιώτικα Νέα, στο www.elvenizelos-ac.gr  και στο www.rythmiki.gr ).

Φωτογραφίες από την εκδήλωση, προσφορά του Quick Film, μπορείτε να βρείτε  εδώ.

Τελευταία ανανέωση ( Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 )
 

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

Γ.Ε. Ηρακλείου 
Ελληνική Ομοσπονδία Ρυθμικής Γυμναστικής 
Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου 
ΠΑΟ Διαγόρας Ρόδου 
Φαρμακοδιέγερση 
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |