Αγωνιστική Δραστηριότητα 2014

 Οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας στα Πανελλήνια και Διεθνή Πρωταθλήματα όπου και συμμετείχαν, μας κατέταξαν στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού στίβου και συγκεκριμένα στην 1η θέση της γενικής αξιολόγησης ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα σε 289 σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα, επιτυχία ιστορική, πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή για τα δεδομένα του κλασσικού αθλητισμού, διότι συμβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας από σύλλογο της επαρχίας. 

Eπίσης, ο σύλλογός μας είναι το μοναδικό σωματείο (σε όλα τα αθλήματα) που τιμήθηκε πέρσι από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά του στον αθλητισμό.

 

 

 

Προκήρυξη ΧΑΝΙΑ 2015 Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 16 Μάιος 2015

__2015.gifΟ Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  με συνδιοργανωτές  την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ,  και με την υποστήριξη του ΕΑΚ  ΧΑΝΙΩΝ του Δήμου Χανίων και του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ διοργανώνουν την 5η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ με την επωνυμία «ΧΑΝΙΑ 2015».

Τα «ΧΑΝΙΑ 2015» μετά από απόφαση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. συμπεριλαμβάνονται  στους αγώνες κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής μας ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Ανδρών - Γυναικών, αλλά και στους αγώνες για την επίτευξη των ορίων συμμετοχής στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων αντίστοιχα.

1)  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :       ΣΑΒΒΑΤΟ  6  ΙΟΥΝΙΟΥ  2015

2)  ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ :  ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

3) α. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΙΤΙΝΓΚ:

ΑΝΔΡΩΝ: 100 - 200 - 400 - 3.000 - 110 Εμπ. - Ύψος - Επί κοντώ - Τριπλούν - Δισκοβολία - Μήκος και 100μ ΑμΕΑ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 100 - 200 - 400 - 3000μ - 100 Εμπ. - Επί κοντώ - Μήκος - Ύψος - Τριπλούν -Δισκοβολία.

ΠΑΙΔΩΝ: 400 Εμπόδια

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 100 Εμπόδια - Ακοντισμός

 

3) β. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

-       ΑΝΔΡΩΝ: Σφυροβολία. - 4Χ100μ

-       ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 4Χ100μ

-       ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄: 80 μ. - 300 μ.  -  1.000 μ. -  Επί κοντώ - Δισκοβολία - Σφυροβολία.

-       ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Β΄: 60 μ.

-       ΜΙΝΙ ΠΠ/ΠΚ: Σκυταλοδρομία 10 Χ 40 μ.

4)  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

α) Στους  αγώνες,  έχουν δικαίωμα  συμμετοχής μόνο οι αθλητές  και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι  σε σωματεία - μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».

            β) Στους αγώνες θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ οι αθλητές - αθλήτριες, των οποίων η συμμετοχή τους θα εγκριθεί από τον οργανωτή σύλλογο μετά από συνεργασία με το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. που θα έχει και την τελική έγκριση των συμμετοχών για τα επίσημα αγωνίσματα του μίτινγκ.

γ) Δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός στον αριθμό των αγωνισμάτων που θα συμμετέχει ο κάθε  αθλητής - αθλήτρια.

5)  ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

            α) Τα σωματεία αλλά και οι μεμονωμένοι αθλητές - τριες πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι  την ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ στο, e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να το δείτε  ή  στο φαξ - τηλ 2821092036.

β) Οι  αθλητές - τριες θα οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία των αγώνων 45΄ πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος, παρουσιάζοντας απαραίτητα το δελτίο τους θεωρημένο ιατρικώς, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

6)  ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1) Το αρχικό και τα διαδοχικά ύψη στα αγωνίσματα του ύψους και επί κοντώ, θα καθοριστούν από το τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων σε συνεργασία με τους προπονητές των σωματείων.

2) Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί στίβου 2014 - 2015.

3) Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 7)  ΙAΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

8) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ:

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τη μετακίνηση και φιλοξενία οι αθλητές - αθλήτριες των οποίων έχει εγκριθεί η συμμετοχή τους, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6973397685 στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιατρουδάκη Γιώργο

Κατεβάστε  εδώ την προκήρυξη σε Word με τις δηλώσεις συμμετοχής και το πρόγραμμα: doc Τελική Προκήρυξη ΧΑΝΙΑ 2015 334.00 Kb

Τελευταία ανανέωση ( Δευτέρα, 08 Ιούνιος 2015 )
 

Άρση Βαρών

Άρση βαρώνΟι δυνατοί αθλητές του συλλόγου μας, στελεχώνουν και το τμήμα της άρσης βαρών που δεν υπολείπεται όμως καθόλου σε ιστορία και διακρίσεις, κάτω από την ακούραστη καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Κώστα Παπαμαρκάκη. Διαβάστε Περισσότερα...

 

Ακαδημία Στίβου

Ακαδημία Στίβου

Ο σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο μαθήματα για παιδιά 5-12 ετών με σκοπό την γνωριμία με τον κλασικό αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα...

Στίβος

president_speaking.jpgΤο τμήμα στίβου του ΓΣ Ελευθερίου Βενιζέλου κάθε χρόνο γίνεται μεγαλύτερο και μας γεμίζει χαρά με τις διακρίσεις του!

H ANEK Lines κοντα στον ΓΣ Ελ.Βενιζέλος

03182012_040330_anek-lines-ferries.jpg

 

H ANEK Lines δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό και την νεολαία του τόπου μας γνοστοποίησε στον ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος ότι θα είναι για μιά ακόμη χρονιά στο πλλευρό του στηρίζοντας τον σύλλογο σαν χορηγός μετακινήσεων. Θερμές ευχαριστίες

 

2014

Την κορυφαία διάκριση στη 19χρονη ιστορία του πανηγυρίζει και επίσημα για το 2014 ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού ο  ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την  πανελλήνια κατάταξη των σωματείων για το 2014 και το χανιώτικο σωματείο βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας πετύχει νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (14.346, έναντι 12.396 πέρυσι).gs_el_venizelos_small.jpg

Gymnastics

Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄, με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για κορίτσια ηλικίας από 3,5 ετών.  Ο Σύλλογός μας διαθέτει καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής εξειδικευμένες στη ρυθμική, αίθουσα με δάπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών και κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό. 

2007-06-25_p01b.jpg

 Διαβάστε περισσότερα

Γενική Εικόνα

logo.jpgΔιαβάστε λίγα λόγια για την γενική εικόνα του συλλόγου, τις πανελλήνιες κατατάξεις των τελευταίων ετών, και δείτε τις τελευταίες φωτογραφήσεις των τμημάτων του συλλόγου.

Την κορυφαία διάκριση στη 19χρονη ιστορία του πανηγυρίζει  ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού ο  ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την  πανελλήνια κατάταξη των σωματείων για το 2014 και το χανιώτικο βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας πετύχει νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (14.346, έναντι 12.396 πέρυσι).

Διαβάστε περισσότερα .........

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ Ιωαννίνων 
Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης  
Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνο 2008 
Πανιώνιος ΓΣ 
Προπόνηση ανάπτυξης δύναμης με αντιστάσεις. 

Χορηγοί Επικοινωνίας

neatv2.jpg
msc.jpg
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |