Αγωνιστική Δραστηριότητα 2014

 Οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας στα Πανελλήνια και Διεθνή Πρωταθλήματα όπου και συμμετείχαν, μας κατέταξαν στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού στίβου και συγκεκριμένα στην 1η θέση της γενικής αξιολόγησης ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα σε 289 σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα, επιτυχία ιστορική, πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή για τα δεδομένα του κλασσικού αθλητισμού, διότι συμβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας από σύλλογο της επαρχίας. 

Eπίσης, ο σύλλογός μας είναι το μοναδικό σωματείο (σε όλα τα αθλήματα) που τιμήθηκε πέρσι από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά του στον αθλητισμό.

 

 

 

Αξιολόγηση Σωματείων 2015

Στην κορυφή της αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ ο ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και το 2015

Μοναδική επιτυχία για το στίβο των Χανίων και γενικότερα της Κρήτης, αφού σύμφωνα με την επίσημη αξιολόγηση - κατάταξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. το 2015, μεταξύ των 297 σωματείων του στίβου, δύο σωματεία της Κρήτης βρίσκονται στην πρώτη τριάδα και συγκεκριμένα:

-1ο Σωματείο στην Ελλάδα για το 2015: Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με 14.482 βαθμούς (για δεύτερη συνεχή χρονιά).

-3ο Σωματείο στην Ελλάδα για το 2015: Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με 10.218 βαθμούς (για δεύτερη χρονιά στην ιστορία του).

Το χανιώτικο σωματείο που δίκαια αποκαλείται από όλους σωματείο "πρότυπο" συγκέντρωσε φέτος τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη χρονιά, όπως επίσης και ο ΟΦΗ αλλά και η συνολική αξιολόγηση των 13 σωματείων της Κρήτης με 38.312 βαθμούς ήταν αυξημένη κατά 291 βαθμούς σε σχέση με την περσινή χρονιά (38.021).

Η πανελλήνια αξιολόγηση - κατάταξη των σωματείων υπολογίζεται, κάθε χρόνο, από το σύνολο των βαθμών που κερδίζουν οι αθλητές τους σε τρείς κατηγορίες αγώνων:

- Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

- Πανελλήνια πρωταθλήματα

- Διασυλλογικοί Αγώνες.

Αναλυτικά οι θέσεις στην πανελλήνια κατάταξη των σωματείων της Κρήτης και η βαθμολογία τους:

1) Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος 14.482

3) Ο.Φ. Ηρακλείου 10.218

38) Γ.Ε. Ηρακλείου 3.269

49) Α.Ο. Κύδων Χανίων 2.668

67) Α.Ο. Λασιθίου 1.790

82) Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθύμνης 1.417

88) Γ.Α.Σ. Ιεράπετρας 1.299

93) Σητειακός Α.Ο, 1.248

153) Α.Ο. Κισσάμου 469

156) Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας 457

160) Συλ. Μαραθων. Κρήτης 442

181) Γ.Α.Σ. Μαλίων 296

187) Γ.Σ. Βιτσέντζος Κορνάρος 257

Η επιτυχία αυτή του ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αλλά και όλλων των Κρητικών Σωματείων, αποδεικνύει για μια ακόμα χρονιά την εξαιρετική «δουλειά» που γίνεται στο σωματείο μας από τους προπονητές - παιδαγωγούς και τους διοικητικούς εκπροσώπους αλλά και στα υπόλοιπα σωματεία της Κρήτης με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών των αθλητών μας που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν τις δραστηριότητες μας.

Όλες αυτές οι επιτυχίες δεν θα είχαν επιτευχθεί εάν δεν υπήρχε η Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης που αποτελεί το «μεγάλο σύμμαχο» του στίβου της Κρήτης, στηρίζοντας αμέριστα κάθε διοργάνωση και κάθε πρωταθλητή μας.

Για την μεγάλη επιτυχία του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος μπορείτε να βρείτε συνέντευξη του προέδρου Γιώργου Γιατρουδάκη στην www.gazzetta.gr
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Άρση Βαρών

Άρση βαρώνΟι δυνατοί αθλητές του συλλόγου μας, στελεχώνουν και το τμήμα της άρσης βαρών που δεν υπολείπεται όμως καθόλου σε ιστορία και διακρίσεις, κάτω από την ακούραστη καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Κώστα Παπαμαρκάκη. Διαβάστε Περισσότερα...

 

Ακαδημία Στίβου

Ακαδημία Στίβου

Ο σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο μαθήματα για παιδιά 5-12 ετών με σκοπό την γνωριμία με τον κλασικό αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα...

Στίβος

president_speaking.jpgΤο τμήμα στίβου του ΓΣ Ελευθερίου Βενιζέλου κάθε χρόνο γίνεται μεγαλύτερο και μας γεμίζει χαρά με τις διακρίσεις του!

H ANEK Lines κοντα στον ΓΣ Ελ.Βενιζέλος

03182012_040330_anek-lines-ferries.jpg

 

H ANEK Lines δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό και την νεολαία του τόπου μας γνοστοποίησε στον ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος ότι θα είναι για μιά ακόμη χρονιά στο πλλευρό του στηρίζοντας τον σύλλογο σαν χορηγός μετακινήσεων. Θερμές ευχαριστίες

 

2014

Την κορυφαία διάκριση στη 19χρονη ιστορία του πανηγυρίζει και επίσημα για το 2014 ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού ο  ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την  πανελλήνια κατάταξη των σωματείων για το 2014 και το χανιώτικο σωματείο βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας πετύχει νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (14.346, έναντι 12.396 πέρυσι).gs_el_venizelos_small.jpg

Gymnastics

Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄, με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για κορίτσια ηλικίας από 3,5 ετών.  Ο Σύλλογός μας διαθέτει καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής εξειδικευμένες στη ρυθμική, αίθουσα με δάπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών και κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό. 

2007-06-25_p01b.jpg

 Διαβάστε περισσότερα

Γενική Εικόνα

logo.jpgΔιαβάστε λίγα λόγια για την γενική εικόνα του συλλόγου, τις πανελλήνιες κατατάξεις των τελευταίων ετών, και δείτε τις τελευταίες φωτογραφήσεις των τμημάτων του συλλόγου.

Την κορυφαία διάκριση στη 19χρονη ιστορία του πανηγυρίζει  ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού ο  ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την  πανελλήνια κατάταξη των σωματείων για το 2014 και το χανιώτικο βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας πετύχει νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (14.346, έναντι 12.396 πέρυσι).

Διαβάστε περισσότερα .........

Φωτογραφίες...


Επιλεγμένοι Σύνδεσμοι

Google 
Γ.Ε. Ηρακλείου 
ΓΑΣ Ιλυσσός 
Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου 
Μεσογειακή Διατροφή 

Χορηγοί Επικοινωνίας

neatv2.jpg
msc.jpg
| Αρχή | Χάρτης Ιστοσελίδας | Χορηγοί | Υποστηρικτές | Σύνδεσμοι | Αναζήτηση | Ηλεκτρονική Εφημερίδα | Επικοινωνία |